Terminal jangkar clamp

Pondok Description:

pedaran ringkes Railway hardware fittings Railway ngawengku tegangan clamp, klip pendulous, garis pelindung, perbaikan bar, ranté, dasi jeung klip equidistance. Sadaya produk pinuh minuhan sarat kiwari electrified kareta-speed tinggi sarta rekonstruksi grid jeung konstruksi, ku kituna pikeun mastikeun pamakéan aman tur éféktif transmisi grid.


  • Port: Shanghai
  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    pedaran ringkes fittings Railway

    hardware Railway ngawengku tegangan clamp, klip pendulous, garis pelindung, perbaikan bar, ranté, dasi jeung klip equidistance. Sadaya produk pinuh minuhan sarat kiwari electrified kareta-speed tinggi sarta rekonstruksi grid jeung konstruksi, ku kituna pikeun mastikeun pamakéan aman tur éféktif transmisi grid.

    73800397 0ed3fd39 73800397 (1)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !