fittings pelindung

Pondok Description:

  pedaran ringkes kakuatan listrik fittings Modél utiliti utamana ngagolongkeun alat logam listrik nurutkeun ciri sorangan jeung fungsi salaku nyambungkeun alat logam, nongkrong Alat emas, Zhangxianjia, parabot emas kontinyu, parabot emas pelindung, parabot emas kontak, jsb, dipake dina ti garis overhead pakait nurutkeun tipena béda maranéhanana produk, lolobana alat emas kudu tega tegangan gede di operasi, sarta sawatara di antarana kedah a ...


  • Port: Shanghai
  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

     

    pedaran ringkes fittings kakuatan listrik

     

    Modél utiliti utamana ngagolongkeun alat logam listrik nurutkeun ciri sorangan jeung fungsi salaku nyambungkeun alat logam, nongkrong Alat emas, Zhangxianjia, parabot emas kontinyu, parabot emas pelindung, parabot emas kontak, jsb, dipake dina garis overhead pakait nurutkeun tipena béda maranéhanana produk, lolobana alat emas kudu tega tegangan gede di operasi, sarta sawatara di antarana ogé kudu mastikeun kontak listrik alus, mangka patali kasalametan kawat atawa munara, sanajan salah ruksak. Éta ogé bisa ngakibatkeun gagalna circuit. Ku alatan éta, kualitas, pamakéan bener jeung pamasangan parabot emas, dina garis transmisi aman boga dampak tangtu. Dibandingkeun jeung logam listrik tradisional, éta pre-kawat logam listrik boga kaunggulan tina beurat lampu, kakuatan tinggi, hemat energi, instalasi gampang, résistansi korosi kuat, kinerja listrik alus, universality tinggi, penampilan lampu, jeung sajabana

    f42e6f13 65e6ac95


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !