Prewinch

Prewinch ieu mimiti diwanohkeun di Amérika Serikat dina 1940s sarta 1950-an. Eta asalna dirancang salaku garis panyalindungan hélik keur konsentrasi setrés, jeung korosi listrik sarta busur kaduruk perlindungan kawat taranjang. Saatos sababaraha taun pembangunan, nu Pra-lir geus loba dipaké dina pangiriman jeung sebaran, komunikasi optik-serat, electrified kareta, tipi kabel, konstruksi, tatanén jeung widang séjénna.


Pos waktos: Apr-08-2018
WhatsApp Online Chat !