warta parusahaan

Pausahaan ieu disadiakeun ku kaayaan-of-nu-seni parabot na bakat teknis ngeunaan kaunggulan, pursuing pernyataan misi "kualitas munggaran, kajujuran pang luhur" jeung nyokong sumanget perusahaan tina "persatuan & pragmatism, ékspansi & kumawula". Eta mawa ngaliwatan ISO 9001: 2008 Standar conscientiously jeung ngajadikeun laju conformity basis sakali pariksa-up ka 98% na laju kapuasan pelanggan 'nepi ka 100% ku cara maké fabrikasi meticulous, manajemén ilmiah, layanan ikhlas tur kapuasan assured. produk urang minuhan tungtutan pikeun rekonstruksi jeung pangwangunan jaringan listrik. Samentara éta, parusahaan bakal ngaronjatkeun kualitas produk jeung jasa terus kana nyugemakeun kaperluan handap lila internasional, maturan pangalusna jasa nu bearing omni ka konsumén urang.


Pos waktos: Apr-08-2018
WhatsApp Online Chat !