wartos

  • Prewinch

    Prewinch ieu mimiti diwanohkeun di Amérika Serikat dina 1940s sarta 1950-an. Eta asalna dirancang salaku garis panyalindungan hélik keur konsentrasi setrés, jeung korosi listrik sarta busur kaduruk perlindungan kawat taranjang. Saatos sababaraha taun pembangunan, nu Pra-lir geus loba dipaké di trans ...
    Maca deui
  • warta parusahaan

    warta parusahaan

    Pausahaan ieu disadiakeun ku kaayaan-of-nu-seni parabot na bakat teknis ngeunaan kaunggulan, pursuing pernyataan misi "kualitas munggaran, kajujuran pang luhur" jeung nyokong sumanget perusahaan tina "persatuan & pragmatism, ékspansi & kumawula". Eta mawa ngaliwatan ISO 9001: 2008 Standar ...
    Maca deui
WhatsApp Online Chat !