Hélik gantung clamp

Pondok Description:

Brief description of electric power  fittings The utility model mainly classifies the electric metal devices according to their own characteristics and functions as connecting metal devices, hanging gold devices, Zhangxianjia, continuous gold tools, protective gold tools, contact gold tools, etc., used in the corresponding overhead lines according to their different types of products, most of the gold devices need to bear greater tension in the operation, and some of them must also ensu...


  • Port: Shanghai
  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    pedaran ringkes fittings kakuatan listrik

    Modél utiliti utamana ngagolongkeun alat logam listrik nurutkeun ciri sorangan jeung fungsi salaku nyambungkeun alat logam, nongkrong Alat emas, Zhangxianjia, parabot emas kontinyu, parabot emas pelindung, parabot emas kontak, jsb, dipake dina garis overhead pakait nurutkeun tipena béda maranéhanana produk, lolobana alat emas kudu tega tegangan gede di operasi, sarta sawatara di antarana ogé kudu mastikeun kontak listrik alus, mangka patali kasalametan kawat atawa munara, sanajan salah ruksak. Éta ogé bisa ngakibatkeun gagalna circuit. Ku alatan éta, kualitas, pamakéan bener jeung pamasangan parabot emas, dina garis transmisi aman boga dampak tangtu. Dibandingkeun jeung logam listrik tradisional, éta pre-kawat logam listrik boga kaunggulan tina beurat lampu, kakuatan tinggi, hemat energi, instalasi gampang, résistansi korosi kuat, kinerja listrik alus, universality tinggi, penampilan lampu, jeung sajabana

    3f6b9c93 87f5840f 5d71b803


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !