kabudayaan

Konci pikeun ngembangkeun pausahaan modern nyaeta faktor manusa. Ngan kalayan kombinasi dawam kuat bisa urang neangan jangka panjang-na ngembangkeun stabil pausahaan. Shenyong urang taat ka "jalma-berorientasi" model manajemen, pikeun tipena béda bakat nyadiakeun platform lega pikeun ngembangkeun parusahaan ngabogaan kaunggulan kakuatan kuat.
Filsafat bisnis: klasik leres, ti usaha jangka panjang sarta niat!
Orientasi pagawe - urang hormat tur ngalatih karyawan urang, ajak aranjeunna pikeun ilubiung dina manajemen perusahaan teh, nyadiakeun rohangan lega pikeun ngembangkeun maranéhanana, ngamajukeun kampanye kaunggulan tur ulah baraya, sarta nyorong urang pisan tingkat janten Frank na buka.

Hormat-customer customer is salawasna bener, kami kabéh keur kapuasan tina sémah, sarta kami ménta manajer jurusan urang mun langsung nyanghareupan komunikasi customer, ngartos pangabutuh customer urang, keur hadé nyadiakeun ladenan nilai customer. Urang nyieun atmosfir budaya kuat, hayu tamu ngarasa kawas éta kahaneutan sahiji imah.
Stick to our jobs -- we aim to deliver high quality products to our customers. Pursuing "honesty, optimism, health, upward" work and life attitude.
Development comes first -- we are based on the pursuit of development. Think of the realization of "100 years of courage" as a long-term goal, this 100 years of brand plan as a relay marathon, advocating that every employee, every manager in their own posts to do their best with  performance.

Today, we will continue to use our sincerity, the heart to do better, so that the best friends in your life, so that the spirit of the company culture is communicate with we and you.
Tujuan: nyadiakeun layanan pinuh pikeun pamaké kalawan kajujuran jeung hikmah.
Nilai: Profesional kusabab kegigihan.


WhatsApp Online Chat !