Taros Kami

Shanghai Shenyong Line Produk Co., Ltd

Shanghai Shenyong Mechanical Téhnologi Co., Ltd

alamat

No 85 ShenXu Jalan, Songjiang District, Shanghai, Cina

Surélék

Surélék:  sales@shsyxl.com

telepon

Tel: 0086-21-66163468

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

 

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !