ADSS Cable fittings

Pondok Description:

Ringkes Deskripsi fittings sambungan kabel kabel ADSS serat optik Zhangxianjia, pendant kawat klip, kabel serat OPGW Zhangxianjia, pendant kawat klip, OPPC overhead garis Prunch alloy listrik séri: kawat baja Prunch, kawat alumunium, kawat insulasi jeung kawat, pendant logam, rupa tumbu, garis hansip, perbaikan bar, jsb .. Prewinch hardware sambungan kabel serat optik boga kaunggulan tina beurat lampu, kakuatan tinggi, hemat energi, instalasi gampang, résistansi korosi kuat, kinerja listrik alus, tinggi ...


  • Port: Shanghai
  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ringkes Deskripsi fittings sambungan kabel

    ADSS serat optik sambungan kabel Zhangxianjia, pendant kawat klip, serat OPGW sambungan kabel Zhangxianjia, pendant kawat klip, OPPC overhead garis Prunch alloy listrik séri: kawat baja Prunch, kawat alumunium, kawat insulasi jeung kawat, pendant logam, rupa tumbu, garis hansip, perbaikan bar , jsb .. Prewinch serat optik hardware sambungan kabel boga kaunggulan tina beurat lampu, kakuatan tinggi, hemat energi, instalasi gampang, résistansi korosi kuat, kinerja listrik alus, universality tinggi jeung penampilan lampu.

    fc7cde8e 90d02bac 29d290d4 35e998c4


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !