Tentang Kami

fsaedfe
sadfesf
sadgfsfsdfe

Shanghai Shenyong  specializes di ngarancang, produksi jeung jualan tina garis berorientasi armor clamp listrik. Ogé nyadiakeun runtuyan jasa ka konsumén urang kayaning instalasi, rekonstruksi, perbaikan of hoisting parabot mékanis sarta rekonstruksi & perbaikan pakakas listrik kontrol, produksi jeung jualan tina struktur, konsultan bisnis, congcot nabrak, ngolah asesoris trailer. Pausahaan anu berorientasi boh di imah na mancanagara tur disadiakeun ku Kelas Hiji organisasi perusahaan pasar. Ieu specializes di produksi listrik sarta telekomunikasi garis armor clamp Hank produk runtuyan tos knotting dumasar basajan tur novél. Produk urang anu dilarapkeun sacara éksténsif dina telekomunikasi, jaringan listrik, electrified.

Railway, sarta kabel serat-optik. produk urang boga kualitas lampu, teuas-machining, gampang dipasang na hemat energi nu ngidinan keur kaunggulan kalayan anu tipe séjén clamps listrik sarta telekomunikasi armor teu tiasa ngabandingkeun.

Pausahaan ieu disadiakeun ku kaayaan-of-nu-seni parabot na bakat teknis ngeunaan kaunggulan, pursuing pernyataan misi "kualitas munggaran, kajujuran pang luhur" jeung nyokong sumanget perusahaan tina "persatuan & pragmatism, ékspansi & kumawula". Eta mawa ngaliwatan ISO 9001: 2008 Standar conscientiously jeung ngajadikeun laju conformity basis sakali pariksa-up ka 98% na laju kapuasan pelanggan 'nepi ka 100% ku cara maké fabrikasi meticulous, manajemén ilmiah, layanan ikhlas tur kapuasan assured. produk urang minuhan tungtutan pikeun rekonstruksi jeung pangwangunan jaringan listrik. Samentara éta, parusahaan bakal ngaronjatkeun kualitas produk jeung jasa terus kana nyugemakeun kaperluan handap lila internasional, maturan pangalusna jasa nu bearing omni ka konsumén urang.


WhatsApp Online Chat !