• banner02
  • banner03
  • banner01
  • 0180323131147
  • 余 缆 架
  • ADSS 悬垂 线夹
  • OPGW 光缆 耐 张
  • T- 接续 条
  • 导线 耐 张
  • 防震 锤 2
  • 跳线 接续 条
  • 铜 耐 张 线夹

Tentang Kami

Shanghai Shenyong  specializes di ngarancang, produksi jeung jualan tina garis berorientasi armor clamp listrik. Ogé nyadiakeun runtuyan jasa ka konsumén urang kayaning instalasi, rekonstruksi, perbaikan of hoisting parabot mékanis sarta rekonstruksi & perbaikan pakakas listrik kontrol, produksi jeung jualan tina struktur, konsultan bisnis, congcot nabrak, ngolah asesoris trailer. Pausahaan anu berorientasi boh di imah na mancanagara tur disadiakeun ku Kelas Hiji organisasi perusahaan pasar. Ieu specializes di produksi listrik sarta telekomunikasi garis armor clamp Hank produk runtuyan tos knotting dumasar basajan tur novél. Produk urang anu dilarapkeun sacara éksténsif dina telekomunikasi, jaringan listrik, electrified.

Railway, sarta kabel serat-optik. produk urang boga kualitas lampu, teuas-machining, gampang dipasang na hemat energi nu ngidinan keur kaunggulan kalayan anu tipe séjén clamps listrik sarta telekomunikasi armor teu tiasa ngabandingkeun.

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

WhatsApp Online Chat !