Prewinch

Prewinch u prezantua për herë të parë në Shtetet e Bashkuara në vitet 1940 dhe 1950. Ajo ishte projektuar fillimisht si një linjë të mbrojtjes spiral për përqendrimin e stresit dhe korrozionit elektrike dhe harkut djegur mbrojtjen e telave të zhveshur. Pas shumë vitesh të zhvillimit, Pre-çikrik ka qenë përdorur gjerësisht në transmetimit dhe shpërndarjes, fibër-optike komunikimit, hekurudhor elektrizuar, televizor kabllor, ndërtim, bujqësi dhe fusha të tjera.


Ora Post: Apr-08-2018
WhatsApp Online Chat !