lajmi i kompanisë

Kompania është e pajisur me shtet-e-artit pajisjeve dhe talentet teknike të përsosmërisë, duke ndjekur deklaratën e misionit të "cilësisë së parë, ndershmërinë e lartë" dhe avokon frymën e ndërmarrjeve të "unitetit dhe pragmatizëm, zgjerimin dhe përkushtim". Ajo mbart me ISO 9001: 2008 Standard ndërgjegje dhe bën norma dikur-check-bazuar konformitetit deri në 98% dhe norma e konsumatorëve kënaqësinë deri në 100% me anë të fabrikimit të përpiktë, menaxhimit shkencor, shërbim i sinqertë dhe kënaqësi siguroi. Produktet tona të përmbushur kërkesat për rindërtimin dhe ndërtimin e rrjetit elektrik. Ndërkohë, kompania do të përmirësojë cilësinë e produkteve dhe shërbimeve të vazhdueshme për të kënaqur nevojat e ndjekur praktikat ndërkombëtare, duke ofruar shërbime më të mira omni duke mbajtur për klientët tanë.


Ora Post: Apr-08-2018
WhatsApp Online Chat !