Lajme

 • Prewinch

  Prewinch u prezantua për herë të parë në Shtetet e Bashkuara në vitet 1940 dhe 1950. Ajo ishte projektuar fillimisht si një linjë të mbrojtjes spiral për përqendrimin e stresit dhe korrozionit elektrike dhe harkut djegur mbrojtjen e telave të zhveshur. Pas shumë vitesh të zhvillimit, Pre-çikrik ka qenë përdorur gjerësisht në trans ...
  Lexo më shumë
 • lajmi i kompanisë

  lajmi i kompanisë

  Kompania është e pajisur me shtet-e-artit pajisjeve dhe talentet teknike të përsosmërisë, duke ndjekur deklaratën e misionit të "cilësisë së parë, ndershmërinë e lartë" dhe avokon frymën e ndërmarrjeve të "unitetit dhe pragmatizëm, zgjerimin dhe përkushtim". Ajo mbart me ISO 9001: 2008 ...
  Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat !