Spiral Pezullimi përforcon

Përshkrim i shkurtër:

Brief description of electric power  fittings The utility model mainly classifies the electric metal devices according to their own characteristics and functions as connecting metal devices, hanging gold devices, Zhangxianjia, continuous gold tools, protective gold tools, contact gold tools, etc., used in the corresponding overhead lines according to their different types of products, most of the gold devices need to bear greater tension in the operation, and some of them must also ensu...


 • Port: Shanghai
 • :
 • Detail Product

  Produkt Tags

  Përshkrim i shkurtër i pajisje të energjisë elektrike

  Modeli i shërbimeve kryesisht klasifikon pajisjeve elektrike metalike sipas karakteristikave të tyre dhe funksionet si lidhjen e pajisjeve metalike, varur pajisje ari, Zhangxianjia, mjetet vazhdueshme ari, mjetet mbrojtëse ari, mjetet ari e kontaktit, etj, të përdorura në linjat ajrore përkatëse sipas llojet e tyre të ndryshme të produkteve, shumica e pajisjeve gold need të mbajnë tensionin më të madh në operacion, dhe disa prej tyre duhet gjithashtu të siguruar që kontakti të mirë elektrike, ka të bëjë me sigurinë e telegrafik ose tower, edhe nëse është e dëmtuar. Ajo gjithashtu mund të shkaktojë dështimin qark. Prandaj, cilësia, përdorimi korrekt dhe instalimi i mjeteve ari, në linjën e transmetimit të sigurt ka një ndikim të caktuar. Krahasuar me metal tradicionale elektrike, metalike para-tela elektrike ka avantazhet e pesha të lehta, forca të lartë, kursimit të energjisë, instalim të lehtë, rezistencë të fortë korrozioni, performanca e mirë elektrike, universalitetit të lartë, pamja e të lehta, etj

  3f6b9c93 87f5840f 5d71b803


 • Previous:
 • Next:

 • WhatsApp Online Chat !