kulturë

Çelësi për zhvillimin e shoqërisë moderne është faktori njeri. Vetëm me një kombinim të fortë të burimeve njerëzore mund të kërkojmë afatgjatë dhe zhvillim të qëndrueshëm të kompanisë. Shenyong njerëzit t'i përmbahen "njerëz të orientuar" modelin e menaxhimit, për lloje të ndryshme të talenteve të ofrojë një platformë të gjerë për zhvillimin e kompanisë ka një avantazh të fortë të energjisë.
Filozofia e biznesit: Classics vërtetë, nga përpjekjet afatgjata dhe qëllimet!
Orientimi Employee - ne e respektojmë dhe të trajnuar punonjësit tanë, të inkurajojë ata që të marrin pjesë në menaxhimin e ndërmarrjes, të sigurojë një hapësirë të gjerë për zhvillimin e tyre, të nxitur promovimin e përsosmërisë dhe për të shmangur të afërmit e tyre, dhe për të inkurajuar njerëzit në të gjitha nivelet të jetë Frank dhe hapur.

Respekt-konsumatori konsumatori është gjithmonë e drejtë, ne të gjithë jemi për kënaqësinë e të ftuarit, dhe ne kërkojmë menaxherët e departamentit për t'u përballur drejtpërdrejt komunikimin e konsumatorëve, të kuptojnë nevojat e konsumatorit, për të siguruar më të mirë të shërbimit me vlerë të klientit. Ne të krijojë një atmosferë të fortë kulturore, le të ftuarit të ndjehen si ngrohtësinë e shtëpisë.
Stick to our jobs -- we aim to deliver high quality products to our customers. Pursuing "honesty, optimism, health, upward" work and life attitude.
Development comes first -- we are based on the pursuit of development. Think of the realization of "100 years of courage" as a long-term goal, this 100 years of brand plan as a relay marathon, advocating that every employee, every manager in their own posts to do their best with  performance.

Today, we will continue to use our sincerity, the heart to do better, so that the best friends in your life, so that the spirit of the company culture is communicate with we and you.
Qëllimi: për të siguruar shërbim të plotë për përdoruesit me ndershmëri dhe urtësi.
Vlerat: Profesionale për shkak të këmbënguljes.


WhatsApp Online Chat !