Rreth nesh

421
213
fsaedfe
sadfesf
sadgfsfsdfe

Shanghai Shenyong  specializuar në projektimin, prodhimin dhe shitjet e linjës orientuar pirg elektrike forca të blinduara. Ajo gjithashtu ofron seri të shërbimeve për klientët tanë të tilla si instalimi, rindërtimin, riparimin e hoisting pajisjeve mekanike dhe rindërtimin dhe riparimin e pajisjeve elektrike të kontrollit, prodhimin dhe shitjet e strukturave, këshilluese të biznesit, kon përplasem, përpunimin e pajisje rimorkio. Kompania është e orientuar si në shtëpi dhe jashtë vendit dhe me kusht me Klasa një organizatë e korporatave të tregut. Është e specializuar në prodhimin e elektrike dhe telekomunikacionit linjës bazë forca të blinduara pirg Hank produkteve të thjeshta dhe romanin para-knotting seri. Prodhimet tona janë të aplikohen gjerësisht në telekomunikacionit, rrjetit të energjisë, elektrizuar.

Hekurudhor, dhe kabllo fibra optike. Produktet tona kanë cilësinë e dritës, vështirë-përpunimit, instaluar lehtë dhe të kursimit të energjisë e cila lejon për të superioritetit me të cilën lloj tjetër të clamps elektrike dhe telekomunikacioni forca të blinduara nuk mund të krahasohet.

Kompania është e pajisur me shtet-e-artit pajisjeve dhe talentet teknike të përsosmërisë, duke ndjekur deklaratën e misionit të "cilësisë së parë, ndershmërinë e lartë" dhe avokon frymën e ndërmarrjeve të "unitetit dhe pragmatizëm, zgjerimin dhe përkushtim". Ajo mbart me ISO 9001: 2008 Standard ndërgjegje dhe bën norma dikur-check-bazuar konformitetit deri në 98% dhe norma e konsumatorëve kënaqësinë deri në 100% me anë të fabrikimit të përpiktë, menaxhimit shkencor, shërbim i sinqertë dhe kënaqësi siguroi. Produktet tona të përmbushur kërkesat për rindërtimin dhe ndërtimin e rrjetit elektrik. Ndërkohë, kompania do të përmirësojë cilësinë e produkteve dhe shërbimeve të vazhdueshme për të kënaqur nevojat e ndjekur praktikat ndërkombëtare, duke ofruar shërbime më të mira omni duke mbajtur për klientët tanë.


WhatsApp Online Chat !