Prewinch

Prewinch прв пат е воведен во САД во 1940-тите и 1950-тите. Првобитно таа беше наменета како спирален линија за заштита на стрес концентрација и електрична корозија и лак гори заштита на голи жици. По многу години на развој, Пред-крик е широко се користат во пренос и дистрибуција, комуникација влакна, електрифицирани железнички, кабловска телевизија, градежништвото, земјоделството и други области.


Време на мислењето: Април-08-2018
WhatsApp Online Chat !