компанијата Вести

Компанијата е обезбедена со state-of-the-вештини опрема и технички таленти на совршеност, на извршување на мисијата на "квалитет прво, чесност врховен" и застапување на претпријатието духот на "единство и прагматизам, проширување и посветеност". Таа носи преку ИСО 9001: 2008 стандардот совесно и да се прави стапка на сообразност еднаш да се провери со седиште до 98%, а стапката на клиентите задоволство и до 100% со помош на прецизен изработка, научни управување, искрена служба и увери задоволство. Нашите производи ги исполнуваат барањата за реконструкција и изградба на електричната мрежа. Во меѓувреме, компанијата ќе го подобри квалитетот на производите и услугите постојано да ги задоволи потребите на следниве меѓународни практики, кои нудат најдобра омни лого услуги за нашите клиенти.


Време на мислењето: Април-08-2018
WhatsApp Online Chat !