Вести

 • Prewinch

  Prewinch прв пат е воведен во САД во 1940-тите и 1950-тите. Првобитно таа беше наменета како спирален линија за заштита на стрес концентрација и електрична корозија и лак гори заштита на голи жици. По многу години на развој, Пред-крик е широко се користат во транс ...
  Прочитај повеќе
 • компанијата Вести

  компанијата Вести

  Компанијата е обезбедена со state-of-the-вештини опрема и технички таленти на совршеност, на извршување на мисијата на "квалитет прво, чесност врховен" и застапување на претпријатието духот на "единство и прагматизам, проширување и посветеност". Таа носи преку ИСО 9001: 2008 стандардот ...
  Прочитај повеќе
WhatsApp Online Chat !