култура

Клучот за развојот на модерна компанија е човечкиот фактор. Само со силна комбинација на човечки ресурси можеме да бараат долгорочен и стабилен развој на компанијата. Shenyong луѓето се придржуваат до "луѓе ориентирани" управување модел, за различни видови на таленти да се обезбеди широка платформа за развој на компанијата има силна моќ предност.
Бизнис филозофија: вистински класици, од долгорочните напори и намери!
Ориентација на вработените - ние ги почитуваме и обука на нашите вработени, ги охрабруваат да учествуваат во управувањето на претпријатието, да обезбеди широк простор за нивниот развој, промовирање на промоција на совршеност и да се избегне нивните роднини, и да ги поттикне луѓето на сите нивоа да бидам искрен и отворен.

Почитување-клиент клиентот е секогаш во право, сите ние сме за задоволството на гости, и ние бараме менаџери на одделот директно да се соочи со клиентите за комуникација, се разбере потребите на клиентите, да се обезбедат подобри услуги на клиент вредност. Ние се создаде силна културна атмосфера, нека гости се чувствуваат како топлината на домот.
Stick to our jobs -- we aim to deliver high quality products to our customers. Pursuing "honesty, optimism, health, upward" work and life attitude.
Development comes first -- we are based on the pursuit of development. Think of the realization of "100 years of courage" as a long-term goal, this 100 years of brand plan as a relay marathon, advocating that every employee, every manager in their own posts to do their best with  performance.

Today, we will continue to use our sincerity, the heart to do better, so that the best friends in your life, so that the spirit of the company culture is communicate with we and you.
Целта: да се обезбеди целосна услуга за корисниците со чесност и мудрост.
Вредности: Професионална поради упорност.


WhatsApp Online Chat !