за нас

421
213
fsaedfe
sadfesf
sadgfsfsdfe

Шангај Shenyong  специјализирана за проектирање, производство и продажба на линија ориентирана електрична заштита менгеме. Таа, исто така обезбедува серија на услуги за нашите клиенти како што се инсталација, реконструкција, поправка на дигалки механичка опрема и реконструкција и поправка на опрема за електрични контрола, производство и продажба на објекти, бизнис консалтинг, конус се судрат, обработка на додатоци приколка. Компанијата е ориентирана и дома и во странство и се предвидени со Класа А корпоративна организација на пазарот. Таа е специјализирана во производство на едноставни и нови електрични и телекомуникациска линија врз основа оклоп менгеме Хенк пред knotting серија производи. Нашите производи се широко се применува во телекомуникациите, електрична мрежа, електрифицирани.

Железничката, и фибер-оптички кабел. Нашите производи имаат квалитет на светлина, хард-обработка, лесно да се инсталира и заштеда на енергија, која им овозможува на супериорност со кој друг вид на електрични и телекомуникациски оклоп стеги не може да се споредуваат.

Компанијата е обезбедена со state-of-the-вештини опрема и технички таленти на совршеност, на извршување на мисијата на "квалитет прво, чесност врховен" и застапување на претпријатието духот на "единство и прагматизам, проширување и посветеност". Таа носи преку ИСО 9001: 2008 стандардот совесно и да се прави стапка на сообразност еднаш да се провери со седиште до 98%, а стапката на клиентите задоволство и до 100% со помош на прецизен изработка, научни управување, искрена служба и увери задоволство. Нашите производи ги исполнуваат барањата за реконструкција и изградба на електричната мрежа. Во меѓувреме, компанијата ќе го подобри квалитетот на производите и услугите постојано да ги задоволи потребите на следниве меѓународни практики, кои нудат најдобра омни лого услуги за нашите клиенти.


WhatsApp Online Chat !