• banner02
 • banner03
 • banner01
 • 0180323131147
 • 余 缆 架
 • ADSS 悬垂 线夹
 • OPGW 光缆 耐 张
 • Т- 接续 条
 • 导线 耐 张
 • 防震 锤 2
 • 跳线 接续 条
 • 铜 耐 张 线夹

за нас

Шангај Shenyong  специјализирана за проектирање, производство и продажба на линија ориентирана електрична заштита менгеме. Таа, исто така обезбедува серија на услуги за нашите клиенти како што се инсталација, реконструкција, поправка на дигалки механичка опрема и реконструкција и поправка на опрема за електрични контрола, производство и продажба на објекти, бизнис консалтинг, конус се судрат, обработка на додатоци приколка. Компанијата е ориентирана и дома и во странство и се предвидени со Класа А корпоративна организација на пазарот. Таа е специјализирана во производство на едноставни и нови електрични и телекомуникациска линија врз основа оклоп менгеме Хенк пред knotting серија производи. Нашите производи се широко се применува во телекомуникациите, електрична мрежа, електрифицирани.

Железничката, и фибер-оптички кабел. Нашите производи имаат квалитет на светлина, хард-обработка, лесно да се инсталира и заштеда на енергија, која им овозможува на супериорност со кој друг вид на електрични и телекомуникациски оклоп стеги не може да се споредуваат.

За информации во врска со нашите производи и ценовникот, Ве молиме да го напуштите вашиот e-mail на нас и ние ќе бидеме во контакт во рок од 24 часа.

WhatsApp Online Chat !