Prewinch

Prewinch iki sepisanan dikenalaké ing Amerika Serikat ing taun 1940-an lan 1950-an. Sampeyan iki digawé minangka baris pangayoman helical kanggo konsentrasi kaku lan karat electrical lan busar ngobong pangayoman saka kabel wuda. Sasampunipun sapérangan taun pembangunan, Pre-winch wis digunakake digunakake ing transmisi lan distribusi, Komunikasi ngenani babagan paningal serat, listrik railway, televisi kabel, construction, tetanèn lan kothak.


Post wektu: Apr-08-2018
WhatsApp Online Chat !