News

  • Prewinch

    Prewinch iki sepisanan dikenalaké ing Amerika Serikat ing taun 1940-an lan 1950-an. Sampeyan iki digawé minangka baris pangayoman helical kanggo konsentrasi kaku lan karat electrical lan busar ngobong pangayoman saka kabel wuda. Sasampunipun sapérangan taun pembangunan, Pre-winch wis digunakake digunakake ing trans ...
    Waca liyane
  • warta Company

    warta Company

    perusahaan sing diwenehake karo negara-saka-saka-seni peralatan lan bakat technical keunggulan, nggayuh statement misi "kualitas pisanan, kejujuran sing paling dhuwur" lan nganjuraken roh perusahaan saka "persatuan & pragmatism, expansion & pengabdian". Iku kaleksanane liwat ISO 9001: 2008 Standard ...
    Waca liyane
WhatsApp Online Chat !