helical Tension Clamp

Short Description:

  gambaran Brief saka daya listrik Fittings Model sarana utamané classifies piranti logam elektrik miturut ciri dhewe lan fungsi minangka nyambungake piranti logam, hanging piranti emas, Zhangxianjia, pribadi emas dadi, pribadi emas protèktif, pribadi emas kontak, etc., digunakake ing garis nduwur sirah cocog miturut jinis sing produk, paling saka piranti emas kudu metokake tension luwih ing operasi, lan sawetara wong kudu sing ...


  • Port: Shanghai
  • :
  • Detail produk

    Tags Product

     

    gambaran Brief saka fittings listrik

     

    Model sarana utamané classifies piranti logam elektrik miturut ciri dhewe lan fungsi minangka nyambungake piranti logam, hanging piranti emas, Zhangxianjia, pribadi emas dadi, pribadi emas protèktif, pribadi emas kontak, etc., digunakake ing garis nduwur sirah cocog miturut jinis-jinis sing produk, paling saka piranti emas kudu metokake tension luwih ing operasi, lan sawetara wong uga kudu mesthekake kontak electrical becik, kang gegandhengan karo safety saka kabel utawa menara, sanajan siji wis rusak. Iku bisa uga nimbulaké Gagal sirkuit. Mulane, kualitas, nggunakake bener lan instalasi pribadi emas, ing baris saka transmisi aman wis impact tartamtu. Dibandhingake karo logam elektrik tradisional, wis kabel metal elektrik nduweni kaluwihan saka bobot cahya, kekuatan dhuwur, saving, gampang instalasi, resistance karat kuwat, kinerja electrical apik, universality dhuwur, katon cahya, etc.

    f801e989 14efddde d4d65fc5 0c4e4249


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !