helical Suspension Clamp

Short Description:

Brief description of electric power  fittings The utility model mainly classifies the electric metal devices according to their own characteristics and functions as connecting metal devices, hanging gold devices, Zhangxianjia, continuous gold tools, protective gold tools, contact gold tools, etc., used in the corresponding overhead lines according to their different types of products, most of the gold devices need to bear greater tension in the operation, and some of them must also ensu...


  • Port: Shanghai
  • :
  • Detail produk

    Tags Product

    gambaran Brief saka fittings listrik

    Model sarana utamané classifies piranti logam elektrik miturut ciri dhewe lan fungsi minangka nyambungake piranti logam, hanging piranti emas, Zhangxianjia, pribadi emas dadi, pribadi emas protèktif, pribadi emas kontak, etc., digunakake ing garis nduwur sirah cocog miturut jinis-jinis sing produk, paling saka piranti emas kudu metokake tension luwih ing operasi, lan sawetara wong uga kudu mesthekake kontak electrical becik, kang gegandhengan karo safety saka kabel utawa menara, sanajan siji wis rusak. Iku bisa uga nimbulaké Gagal sirkuit. Mulane, kualitas, nggunakake bener lan instalasi pribadi emas, ing baris saka transmisi aman wis impact tartamtu. Dibandhingake karo logam elektrik tradisional, wis kabel metal elektrik nduweni kaluwihan saka bobot cahya, kekuatan dhuwur, saving, gampang instalasi, resistance karat kuwat, kinerja electrical apik, universality dhuwur, katon cahya, etc.

    3f6b9c93 87f5840f 5d71b803


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !