Babagan awake dhewe

fsaedfe
sadfesf
sadgfsfsdfe

Shanghai Shenyong  Specialises ing ngrancang, produksi lan dodolan line tujuan waja ngawat-ngawati listrik. Iku uga menehi seri layanan kanggo kita pelanggan kayata instalasi, reconstruction, ndandani saka hoisting peralatan mechanical lan reconstruction & repair saka peralatan listrik kontrol, produksi lan dodolan struktur, consulting bisnis, conthong bump, Processing aksesoris trailer. Perusahaan punika tujuan loro ing ngarep lan luar negeri lan kasedhiya karo kelas A organisasi perusahaan pasar. Iku spesialisasi ing produksi listrik lan telekomunikasi line waja ngawat-ngawati Hank produk seri wis knotting adhedhasar prasaja lan novel. Kita produk sing Applied cetha ing telekomunikasi, jaringan daya, listrik.

Railway, lan kabel serat-ngenani babagan paningal. produk kita duwe kualitas cahya, hard-mesin, gampang diinstal lan daya energi kang ngidini kanggo kaunggulan karo jinis liyane Clamps elektrik lan telekomunikasi waja ora bisa mbandhingaké.

perusahaan sing diwenehake karo negara-saka-saka-seni peralatan lan bakat technical keunggulan, nggayuh statement misi "kualitas pisanan, kejujuran sing paling dhuwur" lan nganjuraken roh perusahaan saka "persatuan & pragmatism, expansion & pengabdian". Iku kaleksanane liwat ISO 9001: 2008 Standard jujur ​​lan ndadekake tingkat aturan basis sapisan mriksa-nganti 98% lan tingkat kepuasan pelanggan 'nganti 100% kanthi pabrikan tliti, Manajemen ngelmu, layanan tulus lan kepuasan njamin. produk kita ketemu panjaluk kanggo reconstruction lan construction saka jaringan listrik. Kangge, perusahaan bakal nambah kualitas produk lan layanan saya gawe marem kabutuhan ngisor laku internasional, aturan paling layanan prewangan Omni kanggo kita pelanggan.


WhatsApp Online Chat !