• banner02
  • banner03
  • banner01
  • 0180323131147
  • 余 缆 架
  • ADSS 悬垂 线夹
  • OPGW 光缆 耐 张
  • T- 接续 条
  • 导线 耐 张
  • 防震 锤 2
  • 跳线 接续 条
  • 铜 耐 张 线夹

Babagan awake dhewe

Shanghai Shenyong  Specialises ing ngrancang, produksi lan dodolan line tujuan waja ngawat-ngawati listrik. Iku uga menehi seri layanan kanggo kita pelanggan kayata instalasi, reconstruction, ndandani saka hoisting peralatan mechanical lan reconstruction & repair saka peralatan listrik kontrol, produksi lan dodolan struktur, consulting bisnis, conthong bump, Processing aksesoris trailer. Perusahaan punika tujuan loro ing ngarep lan luar negeri lan kasedhiya karo kelas A organisasi perusahaan pasar. Iku spesialisasi ing produksi listrik lan telekomunikasi line waja ngawat-ngawati Hank produk seri wis knotting adhedhasar prasaja lan novel. Kita produk sing Applied cetha ing telekomunikasi, jaringan daya, listrik.

Railway, lan kabel serat-ngenani babagan paningal. produk kita duwe kualitas cahya, hard-mesin, gampang diinstal lan daya energi kang ngidini kanggo kaunggulan karo jinis liyane Clamps elektrik lan telekomunikasi waja ora bisa mbandhingaké.

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

WhatsApp Online Chat !